Charter med Ving
Charter med Fritidsresor
Charter med Apollo

Sök en gång - Hitta resor från alla Sveriges ledande charterbolag

Fakta
Väder
Hotell

Om Ayia Napa

Cyperns största semesterort Ayia Napa har något som passar alla – allt från lugnt familjehäng med mängder av aktiviteter till ett stort utbud av fartfyllda partyställen. Hit reser många unga personer och det är ett utmärkt val för en partyresa. Familjevänliga hotell och resorts är även något som har hög standard här och för er som reser utan barn finns hotell som är anpassade för en avkopplande semester i vuxet sällskap.

Är du sugen på ett äventyr så ligger en av Europas största vattenparker Waterworld strax utanför Ayia Napa, en stor favorit hos barnen. Här hittar du jättelika vattenrutschbanor och pooler för alla åldrar. Under en dag här kommer du få uppleva massa skoj och är ett utmärkt tips om man är lite trött på stranden. Det går busslinjer som tar dig hit.

Vad som gör den solsäkra semesterorten så populär kan vara att den både har Europas renaste badvatten och bästa strand, Nisse Beach. Du kan redan i maj resa hit och njuta av sol och värme då medeltemperaturen ligger på hela 26 grader.

Fakta om Cypern

Population

0.86 m

Officiellt språk

Grekiska är officiellt språk i söder och turkiska i norr: engelska används allmänt

Valuta

Euro (EUR)

Världsdel

Europa

September

Badtemp
28°C
Högsta temp
30°C
Temperatur (°C)
  • Högsta temperatur
  • Lästa temperatur
  • Badtemperatur