Charter med Ving
Charter med Fritidsresor
Charter med Apollo

Sök en gång - Hitta resor från alla Sveriges ledande charterbolag

Visa alla bilder

Bluesun Alga

TripAdvisors medlemsomdöme
Baserat på 164 omdömen

Från: Kastrup (CPH)

Avresa: 2018-09-29 06:20

Hemresa: 2018-10-06 09:40

Restid: 19h 40m

Reslängd: 7 dagar

Rumstyp: KAMPANJRUM

pris per person
4698 kr
Bluesun Alga är ett stort och fräscht hotell beläget direkt vid strandpromenaden. Poolområde med en saltvattenspool, en barnpool, en babypool och en jacuzzi. Solstolar och poolbar.
Bufférestaurang som serverar frukost och middag. Trevliga á la carte-restaurangen Kastelet är belägen nära strandenpromenaden. På hotelelt finns opockså Mimiza pizzaria som serverar mat från både det italienska och det dalmatiska köket.  Vid strandpromanaden ligger Viola, ett café-/glassbar, ett perfekt ställe för att njuta av något gott och uppfriskande. Flera barer. 
Dag- och kvällsaktiviteter. Gratis wifi i receptionen. Butiker och internethörna mot avgift. Gratis gym, bastu och solarium. Inomhuspool. Skönhetscenter. Strandbar. Sportcenter på gångavstånd. Lokal trafik.

Hotell Bluesun Alga bjuder på härlig semesterstämning och ett perfekt läge vid strandpromenaden i Tučepi. Här finns många faciliteter och både dag- och kvällsaktiviteter för den som vill få omväxling till sol och bad. Vill du ha ännu mer aktivitet på semestern hittar du också ett sportcenter på gångavstånd från hotellet.

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer. Större dubbelrum för 2-3 personer eller 2-4 personer, varav 2 barn. Kampanjrum för 2 personer.
Pool

Adress: Dragevice 25

Centrum: 10 min

Reception: 24 h

Strand: 25 m

Pool: 4 st