Charter med Ving
Charter med Fritidsresor
Charter med Apollo

Sök en gång - Hitta resor från alla Sveriges ledande charterbolag

Visa alla bilder
TripAdvisors medlemsomdöme
Baserat på 170 omdömen

Från: Kastrup (CPH)

Avresa: 2018-09-29 06:20

Hemresa: 2018-10-06 09:40

Restid: 19h 40m

Reslängd: 7 dagar

Rumstyp: DUBBELRUM

pris per person
4448 kr
Hotell Dalmacija är ett av Makarskas äldsta och största hotell, beläget direkt vid strandpromenaden. Dalmacija erbjuder sina gäster ett poolområde med en separat barnpool och poolbar. Gratis solstolar och parasoller. Bufférestaurang och bar.

Gratis  fräscht och fint gym. Skönhetssalong och massage mot avgift. Aktivitetsprogram varje dag utom lördagar med gratis aktiviteter som vattengympa, olika träningsklasser och vinprovning. Vissa aktiviteter är på kvällstid. Hotellet har underhållning såsom dansshower och livemusik (med engelsktalande hotellpersonal) flera dagar i veckan. Barnklubb med engelsktalande personal. Gratis deponering i receptionen. Souvenirbutik. Gratis wifi i hotellets lobby. garage som gäster kan använda för tillexempel hyrbilen. Garage för hyrbilen mot avgift. Genomfartstrafik.

Hotell Dalmacija ligger mitt på strandpromenaden och erbjuder ett familjevänligt poolområde och nära till både havet och centrum. Hotellet brukar gillas av gästerna för sitt läge och vyn över havet. Du kan om du vill börja dagen med att äta den populära generösa frukostbuffén på den nya uteserveringen. På hotell Dalmacija semestrar ni i dubbelrum med möjlighet att köpa till halvpension.

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer.
Pool

Adress: Kralja Petra Kresimira IV bb

Centrum: 5-10 minutes

Reception: 24 h

Strand: 25 m

Pool: 2 st