Charter med Ving
Charter med Fritidsresor
Charter med Apollo

Sök en gång - Hitta resor från alla Sveriges ledande charterbolag

Visa alla bilder

Playitas Aparthotel

TripAdvisors medlemsomdöme
Baserat på 218 omdömen

Från: Arlanda (ARN)

Avresa: 2017-12-11 08:30

Hemresa: 2017-12-18 14:25

Restid: 16h 30m

Reslängd: 7 dagar

Rumstyp: ENRUMSLÄGENHET

pris per person
3998 kr
Playitas Aparthotel utgör tillsammans med Playitas Hotel och Playitas Villas den fräscha sport- och semesteranläggningen Playitas Resort. Anläggningen är belägen ca 500 meter från den lilla orten Las Playitas och ca 5 kilometer från Gran Tarajal på södra Fuerteventura.

Oändliga träningsmöjligheter
På Playitas Resort hittar du Kanarieöarnas största fitnesscenter och ett stort cykelcenter. Här finns också en modern inomhushall, golf-, tennis- och löparbanor. I hjärtat av anläggningen ligger Plaza Rambla, ett torg med klädbutik med sportutbud, restauranger, minilivs och en sportbar.

På Plaza Rambla ligger också SportsBooking, där du bokar allt som har med sport att göra ur vårt stora utbud av träningspass och aktiviteter. Här kan du läsa allt om de olika sportaktiviteterna på Playitas Resort.

Koppla av i Tau Spa
Efter en dag fylld av aktiviteter är det skönt att koppla av i Tau Spa. Här arbetar också sjukgymnaster med erfarenhet av träning och hälsa. Välj bland ett brett utbud av behandlingar, unna dig en sportmassage eller koppla av i tre olika sorters bastur.

Härliga pooler
Vid Playitas Aparthotel finns ett härligt poolområde med stor uppvärmd pool med bland annat massagebad samt vattenrutschkana och plaskdamm till barnen. Poolen är uppvärmd till minst 20 grader. Totalt finns det 5 allmänna pooler på anläggningen.

Den olympiska 50-meterspoolen är uppvärmd till 26-27 grader och bokas på plats mot avgift (obligatoriskt med badmössa). Pooltemperaturen i de uppvärmda poolerna kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Handduksservice mot avgift.

Kul för de små
För de små resenärerna finns lekplats och miniklubb för barn 4-12 år, som är öppen för- och eftermiddag varje dag. Under alla lovveckor anordnas Kids Sports Academy

Mat och dryck
Maten är en viktig del av helhetsupplevelsen på Playitas Resort. Om du väljer att boka en resa där måltider ingår intas dessa på Playitas Aparthotels egen bufférestaurang. Måltider på andra restauranger är mot avgift. Det finns två à la carte-restauranger som serverar spanska och italienska rätter samt två poolbarer, där det serveras enklare rätter. Vårdad klädsel middagstid (inte kortbyxor och sandaler).

Övrigt på Playitas Resort
Gratis wifi. Internethörna mot avgift. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och strykbräda vid Playitas Aparthotel. I receptionen på Playitas Hotel finns en bankomat. Många trappor och nivåskillnader på hotellområdet. Busshållplats för lokalbuss utanför hotellet. Det finns också en friidrottsarena mot avgift 5 kilometer från Playitas Resort. På stranden finns solstolar mot avgift.

Playitas Aparthotel är barnfamiljernas favorit med fräscha och praktiska lägenheter. Den grönskande trädgården ramar in poolområdet med den slingrande vattenrutschkanan, och stranden ligger bara ett stenkast bort. 

Enrumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-5 personer varav 1 barn.
Pool

Adress: Urb. Las Playitas Fuerteventura

Centrum: To Gran Tarajal: 10min.

Reception: 24 h

Strand: 100 m

Pool: 3 st