Charter med Ving
Charter med Fritidsresor
Charter med Apollo

Sök en gång - Hitta resor från alla Sveriges ledande charterbolag

Fakta
Väder
Hotell

Om Las Palmas

Till Las Palmas kan du åka både för en mysig weekend och för en charter med sol och bad. Eller varför inte båda? I Las Palmas möter du en kombination av både stads- och strandliv. Från Skandinavien flyger du hit på endast ett par timmar.

Las Canterasstranden, den populära kilometerlånga stranden, är att rekommendera. Den är otroligt välskött och även om den är välbesökt är det alltid trevligt att komma hit. Längs stranden finner du mängder av restauranger och barer så om du behöver fylla på med energi är detta något som finns nära till hands. Restaurangerna erbjuder ett stort urval av varierande mat, från enklare sallader till goda och fräscha fisk- och skaldjursrätter.

Staden Las Palmas bjuder på väldigt prisvärd shopping, den billigaste på Kanarieöarna. Du hittar både köpcentrum som El Muelle men också butiker längs gatorna. Om du är i Las Palmas får du inte heller glömma att besöka någon av de populära tapasrestaurangerna och njuta av delikatesserna. Framåt kvällen kan du uppleva ett trevligt nattliv med både levande musik och fartfyllda diskotek.

Fakta om Spanien

Population

44.6 m

Officiellt språk

Spanska

Valuta

Euro (EUR)

Världsdel

Europa

September

Badtemp
23°C
Högsta temp
27°C
Temperatur (°C)
  • Högsta temperatur
  • Lästa temperatur
  • Badtemperatur