Behöver du hjälp med att boka?
Ring Ticket: 0770-456 285

Charter till Egypten

Läs mer
Egypten är ett fantastiskt och spännande land som bjuder den nyfikne på såväl historiska kvarlämningar, fantastiska sevärdheter samt utflykter i vattenvärlden för den som är intresserad av havets under. Landet ligger beläget i norra Afrika och har kust mot både Röda havet och Medelhavet. Här råder ett ökenklimat och sommaren är därför väldigt torr och varm, medan vintern är något mildare. I Egypten kan du uppleva en otroligt härlig atmosfär. Oavsett var du vill bo kan du välja boende efter dina intressen, vare sig om det är strandhäng eller historiska monument. För dig som vill resa charter men ändå inte gå miste om upplevelser är Egypten ett bra alternativ då du kan bo mycket bra på fint hotell, men samtidigt följa med på utflykter och uppleva spännande saker. Du som turist bör verkligen försöka se de flera tusen år gamla pyramiderna, men kanske också uppleva Sinaiökens beduinstammar eller en härlig kryssning på Nilen. Är du lagd åt det sportiga hållet kanske snorkling är något för dig. I Egypten finns snorkling i världsklass och det är därmed väldigt klokt att ta chansen att snorkla. Under ytan kan du upptäcka otroligt vackra vyer. Det är dessutom ett nöje som passar de flesta, ung som gammal. Att leva i Egypten är billigt och du kan därmed här passa på att unna dig utan att få dåligt samvete. Att äta en trerättersmiddag ute är t.ex. inte alls speciellt dyrt, men otroligt trevligt!

Mövenpick Resort & Spa
El Gouna, Egypten
 

4.5
Baserat på 3 522 omdömen

Mövenpick Resort & Spa består av sju byggnader och har två poolområden med totalt fem pooler, varav två separata barnpooler. Alla pooler är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Hotellet har även en egen strand med gratis solstolar och parasoller. Det finns flera restauranger (vårdad klädsel krävs) och barer. Huvudrestaurangen serverar middagsbuffé, en italiensk restaurang, en fiskrestaurang och en thairestaurang. Hälsoklubb med jacuzzi, bastu, gym och massage. På hotellet finns också en fin nyrenoverad spaavdelning med massage och diverse behandlingar mot avgift. Ett paradis för den som verkligen vill koppla av och skämma bort sig på semestern! Övriga faciliteter är skönhetssalong, juvelerare, bank och souvenirbutik. Ett tre kilometer långt joggingspår. Tvättservice. Gratis wifi i lobbyn och mot avgift i restaurangerna. Det finns även stationära datorer med internetuppkoppling att hyra. En mängd sportaktiviteter som tennis, bordtennis, squash, windsurfing och snorkling. Samtliga faciliteter är mot avgift. Dag- och kvällsaktiviteter varje dag. Cykelutlåning mot avgift. Begränsad trafik.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: tisdag 12 december 2017
Hemresa: tisdag 19 december 2017
Boende: KAMPANJRUM
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 318 SEK Pris per vuxen

Albatros White Beach Resort
Hurghada, Egypten
 

4.5
Baserat på 419 omdömen

Albatros White Beach Resort har ett stort poolområde med flera pooler, varav fyra barnpooler. Liten vattenpark för barnen. Alla barnpooler samt en av de stora poolerna är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar. På hotellområdet finns tre bufférestauranger, italienska Soprano, orientaliska Saffron och asiatiska L’Asiatique, och à la carte-restaurangen Wow. Engelsktalande barnklubb i hotellets regi. Gym. Gratis tennis och beach volley. Biljard och dykning mot avgift. Spa med massage och diverse sköna behandlingar mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Frisör. Tvättservice mot avgift. Till centrum är det ca 500 meter.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 18 januari 2018
Hemresa: torsdag 25 januari 2018
Boende: DUBBELRUM - All inclusive
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
5 698 SEK Pris per vuxen

Arabia Azur Resort
Hurghada, Egypten
 

4.5
Baserat på 931 omdömen

Arabia Azur Resort har ett härligt läge direkt vid stranden och erbjuder många faciliteter. Huvudpoolen, som är 50 meter lång, och den separata barnpoolen är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, handdukar och parasoller. På hotellet finns en bufférestaurang, en grillrestaurang och en thaiinspirerad à la carte-restaurang. Vid sidan av hotellet ligger den tyskinspirerade restaurang Bordeihn som erbjuder en tvårättersmiddag (utvalda rätter och exklusive dryck) som ingår i All Inclusive-programmet. Flera barer, bland annat en snackbar vid stranden. Kvällsunderhållning flera kvällar i veckan. På hotellområdet finns flera butiker. Gratis tennis, squash, biljard, beach volley, boccia, dart och aerobics (beroende på dagsprogrammet). Gästerna har även gratis tillgång till gym. Hotellets personal anordnar dagaktiviteter som volleyboll, boccia och lekar. En mindre bowlinghall med 4 banor mot avgift. Massage och bastu mot avgift. Gratis wifi i lobbyn. Tvättservice mot avgift. Begränsad trafik. Arabia Azur Resort har en egen strand med gratis solstolar. Stort korallrev utanför stranden, som är perfekt för snorkling. På systerhotellet Arabella Azur Resort finns vattensporter mot avgift. Ca 1,8 kilometer till Sekkala centrum.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: tisdag 12 december 2017
Hemresa: tisdag 19 december 2017
Boende: DUBBELRUM - All inclusive
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 138 SEK Pris per vuxen

Three Corners Rihana Inn
El Gouna, Egypten
 

4
Baserat på 274 omdömen

Hotell Three Corners Rihana Inn har ett strandnära läge i El Gouna, och delar restauranger, pooler och faciliteter med grannhotellet Three Corners Rihana Resort. Totalt finns här tre pooler, två barnpooler, en pool med vattenrutschkanor och vattenlekplats samt en splash park för barn. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Vid Three Corners Rihana Inn finns en solterrass med en pool som vintertid är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Totalt finns det fyra restauranger och sju barer på hotellen. Bufférestaurangerna Sunny och Plaza samt à la carte-restaurangerna Chez Pascal och Dolce Vita. À la carte-restaurangerna ingår inte i All Inclusive, men vill du prova dem kan du göra det hur ofta du vill. En rabatt om 40 LE per vuxen/besök dras av från slutnotan (som betalas direkt till hotellet). Poolbarer, strandbar, samt barer som också bjuder på underhållning kvällstid. Från hotellet går gratis buss till den privata stranden där det finns gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Vid stranden finns även en restaurang som serverar enklare rätter och en bar som båda ingår i All Inclusive. Vid stranden finns möjlighet att snorkla och i närheten av hotellstranden finns ett kitesurfingcenter. Gratis barnklubb i hotellets regi och med engelsktalande personal för barn 4-12 år. Olika lekar och sportarrangemang tillsammans med hotellets aktivitetsledare. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Litet spa med bland annat jacuzzi, bastu och möjlighet till massage. Gratis gym som är öppet kl. 8.00-12.00 och 16.00-19.00. Begränsad trafik.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: tisdag 12 december 2017
Hemresa: tisdag 19 december 2017
Boende: STANDARDRUM - All inclusive
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 348 SEK Pris per vuxen

Steigenberger Aqua Magic
Hurghada, Egypten
 

4.5
Baserat på 3 570 omdömen

Steigenberger Aqua Magic är ett modernt hotell som ligger lite utanför Hurghada. Här finns ett stort poolområde med flera pooler som är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool. Vattenpark med bland annat vattenrutschkanor och Lazy river. Minimum längd 120 cm. Det finns också en separat vattenpark för barn med ca 30 olika attraktioner. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Steigenberger Aqua Magic har en privat sandstrand. På hotellområdena finns det flera restauranger. Det finns bland annat en huvudrestaurang som serverar buffé och två à la carte-restauranger. Food court och en strandrestaurang som har både buffé och à la carte. Män måste bära långbyxor middagstid på restaurangerna. Flera strand- och poolbarer och en lobbybar. Dag- och kvällsunderhållning som livemusik. Aktivitetsledare. Lekplats och en barnklubb i hotellets regi för barn mellan 4-12 år. Spa som erbjuder ett urval av sköna behandlingar mot avgift. Ett 2,5 kilometer långt joggingspår på grannhotellet Steigenberger Al Dau. Gratis beach volley. Spelrum som har gratis bordtennis, minifotboll och biljard. Vattensportaktiviteter som gratis kanot och trampbåt (förbokning krävs). Gym som är öppet dygnet runt. 16-årsgräns på gymmet. Gratis wifi i lobbyområdet. Tvättservice finns mot avgift. Uttagsautomat. Hotellet är beläget ca 5 kilometer från Hurghada. Gratis hotellbuss till Hurghada, anmälan till bussen måste ske en dag i förväg. Lokal trafik.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: tisdag 12 december 2017
Hemresa: tisdag 19 december 2017
Boende: KAMPANJRUM - All inclusive
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
5 548 SEK Pris per vuxen

Alf Leila Wa Leila Waterpark
Hurghada, Egypten
 

4.5
Baserat på 1 511 omdömen

Alf Leila Wa Leila Waterpark erbjuder en spännande kombination av orientalisk arkitektur, fantasi och egyptisk charm. Här finns ett stort poolområde med totalt åtta pooler, varav två med barnsektioner samt två separata barnpooler. Två av poolerna är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller samt pool- och strandhanddukar, både vid stranden och poolområdet. Poolbar. På hotellet finns fyra restauranger: en bufférestaurang, en asiatisk restaurang, en italiensk restaurang och en restaurang som serverar marockanska rätter. Alla restauranger ingår i All Inclusive-programmet. Det finns även nio barer. Spa med behandlingar och massage mot avgift. Jacuzzi. Bastu, hamam och frisör mot avgift. Lekplats och miniklubb i hotellets regi för barn 4-12 år. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Stationära datorer i internethörna mot avgift. Room service dygnet runt. Gratis beach volley, basket, fotboll, dart, tennis, minigolf. Biljard mot avgift. Dykningscenter mot avgift. Underhållning och aktiviteter. Gratis hotellbussar avgår dagligen var 20:e minut kl. 8.00-17.00 till Dana Beach. Gratis inträde till vattenlandet på Jungle Aqua Park som ligger på grannhotellet, ca 10 minuter bort. På Jungle Aqua Park finns gratis lunch. Tvättservice mot avgift. Ljud från flygtrafik kan uppfattas som störande. På kvällarna bjuds det på show i ca 1,5 timme som kan uppfattas som störande i vissa rum.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: tisdag 12 december 2017
Hemresa: tisdag 19 december 2017
Boende: DUBBELRUM - All inclusive
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 148 SEK Pris per vuxen

4.5
Baserat på 1 641 omdömen

Citadel Azur Resortär ett stort och fint All Inclusive-hotell av hög standard och är uppbyggt som en liten hamnby. Det finns tre trevliga poolområden med en pool i vardera samt en separat barnpool under tak vid en av dem. Två av poolerna är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, parasoller och handdukar vid poolen och stranden. Det finns flera pool- och strandbarer. På hotellområdet finns två saltvattenslaguner med snorklingsmöjligheter, badskor rekommenderas. Sex jacuzzis totalt i poolområdena. Flera restauranger med varierat kök. Det finns en huvudrestaurang (med buffé), en restaurang med italiensk mat, en med servering av brasilianska rätter samt två fisk- och skaldjursrestauranger. En av fisk- och skaldjursrestaurangerna erbjuder "private dining" och ingår ej i All Inclusive-programmet. Vid middagarna måste män bära långbyxor. Café och glassbar. Många barer av olika karaktär. Dag- och kvällsunderhållning. Aktiviteter som till exempel minidisko finns för barn mellan 4-10 år, med engelsktalande personal. Mindre shoppingområde på hotellet. Gratis gym och aerobics. Dykcenter. Snorklingsutrustning mot avgift, dock har alla gäster en timmes gratis användning av snorkelutrustning per vistelse. Flera tennisbanor. Spa med ett urval av avslappnade behandlingar och skönhetssalong finns mot avgift. Gratis wifi i receptionen, och lån av laptop mot avgift. Gratis hotellbuss med fasta turer runt hela hotellområdet. Hotellet erbjuder dagliga bussturer till Hurghada mot avgift. Vid hotellet finns en korallstrand, badskor rekommenderas. Limousineservice finns mot avgift. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Ca 5 kilometer till Sahl Hasheesh. Ingen trafik.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 11 januari 2018
Hemresa: torsdag 18 januari 2018
Boende: DUBBELRUM - All inclusive
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
4 998 SEK Pris per vuxen

4.5
Baserat på 1 365 omdömen

Bra läge och vattenrutschkanorHotellet består av flera, låga, sandfärgade byggnader som omger ett inbjudande poolområde med flera små öar. Det finns även ytterligare ett poolområde med flera vattenrutschkanor. På området finns en bufférestaurang och barer. Fler faciliteter finns på grannhotellet Grand Plaza hotell som ligger mellan detta hotell och stranden. Hotell har ett bra läge i utkanten av den nyare delen av Hurghada med gott om butiker och restauranger i omgivningarna. Några aktiviteter/faciliteter är mot kostnad. Rummen Traditionella och bekväma standardrum inredda i varma färger. Två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Alla rum har klinkergolv, minibar (vatten ingår), vattenkokare, satellit-tv, telefon och balkong eller markterrass. Badrum med badkar med dusch, toalett och hårtork. Övrigt Strand/turistområde med folkliv. Ljud från flygplan kan uppfattas som störande. Byggt 2009. Totalt 199 rum fördelat på sex byggnader. Trådlöst internet och internetcafé (båda mot kostnad). Uttagsautomat finns på hotellområdet. Poolhandduk finns att låna. Officiell klassificering ****. Adress: Touristic Promenade, HurghadaTel: +20 65 346 52 43Fax: +20 65 346 50 60

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 8 december 2017
Hemresa: fredag 15 december 2017
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 599 SEK Pris per vuxen

4.5
Baserat på 419 omdömen

Förstklassigt familjehotellDetta är ett härligt, förstklassigt hotell som passar för dem som har badglada barn. Hotellet består av tre byggnader som ligger i en U-formation. I huvudbyggnaden finns de flesta faciliteterna och i de två sidobyggnaderna rummen. I mellan byggnaderna, hela vägen ner till stranden, finns flera härliga pooler. Det finns två stora vuxenpooler (den ena uppvärmd nov-mar) och fyra barnpooler (samtliga uppvärmda nov-mar). Barnpoolerna rymmer flera mindre vattenrutschkanor, klätterställningar och annan vattenlek. Mellan poolområdet och stranden finns gräsmattor och en lekplats. Vid stranden finns servering, gratis solstolar, vattensporter och en brygga. På hotellområdet finns en fin Spa-anläggning, bastu, gym, biljard, bordtennis, minigolf, tennisbana, minifotboll samt ett aktivitetsteam som anordnar aktiviteter, underhållning och motionspass dagligen. Det finns även flera barer, en à la carte- & tre bufférestauranger (olika tema) samt en food court. Hotellet ligger i den nya delen av Hurghada, ”Memsha”. Det är ett lugnt och trevligt område, med fin strand och en centrumgata med butiker och restauranger. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. Rummen Spatiösa och luftiga standardrum modernt och välkomnande inredda. En stor dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten & läsk ingår) och stor balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Det finns fyra handikappanpassade rum på förfrågan (hissdörren är 85 cm bred). Övrigt Strand/turistområde med lokal trafik. Ljud från hotellets poolområde samt flygtrafik kan ibland uppfattas som störande. Byggt 2016. Totalt 473 rum fördelat på tre byggnader. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns precis utanför hotellet. Wifi finns i allmänna utrymmen och på rummen (gratis). Poolhandduk finns att låna. Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår. Officiell klassificering *****. Hotellet arrangerar jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte i All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan. *Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggningen på hotellet.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 15 december 2017
Hemresa: fredag 22 december 2017
Boende: STANDART ROOM DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
5 749 SEK Pris per vuxen

4.5
Baserat på 4 232 omdömen

Stor anläggning med egen lagunEn stor, härlig anläggning som består av en huvudbyggnad och ett flertal låga byggnader omgivna av en gigantisk trädgård med inte mindre än tre poolområden; ett med vattenrutschkanor, en uppvärmd (nov-mars, beroende på väder) och en 50-meters bassäng. Hotellet har även en fantastisk strand som är närmare 1 km lång och där det även finns en väl avgränsad, långgrund lagun. Hotellet har även ett nyöppnat spa, gym, biljard, bordtennis, tennis, vattensporter, flera barer, en buffé- och en à la carterestaurang samt ett underhållningsteam som ordnar aktiviteter, lekar, motionspass och underhållning dagligen. Gästerna kommer från nästan hela världen så det finns rika möjligheter till spännande möten. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. Rummen Ljusa, rymliga och traditionellt inredda rum. Standardrum med två separata sängar och med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (ingår) och balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Det finns tio handikappanpassade rum på förfrågan. Övrigt Stads/turistområde med lokal trafik. Ljud från hotellets poolområde samt flygtrafik kan uppfattas som störande. Byggt 2001, renoverat 2011. Totalt 912 rum fördelat på nio byggnader. Hotellområdet är mycket stort vilket gör att avstånden mellan byggnader, olika faciliteter och strand blir stora. Obs! Låga balkongräcken med glest mellan spjälorna. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns i lobbyn. Trådlöst internet i allmänna utrymmen (kostnadsfritt) och internetcafé (mot kostnad). Poolhandduk finns att låna. Officiell klassificering *****. Adress: Safaga Road, HurghadaTel: +20 65 346 06 00/01Fax: +20 65 346 06 08

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 9 december 2017
Hemresa: lördag 16 december 2017
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 399 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Egypten
Reslängd Alla

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn