Behöver du hjälp med att boka?
Ring Ticket: 0770-456 285

Charter till Port Ghalib, Egypten


The Palace Port Ghalib
Port Ghalib, Egypten
 

4.5

The Palace Port Ghalib är ett exklusivt och elegant hotell direkt vid den privata stranden i Port Ghalib. Hotellområdet är palatsliknande med en vacker inredning och sällskapsutrymmen av högsta klass med allt du kan önska dig. Hotellet har ett stort majestätiskt poolområde med uppvärmda pooler, solstolar och poolbar. Stranden vid hotellet har korall- och stenbotten och erbjuder mycket fin snorkling från den egna bryggan. Här finns också många faciliteter som gym, ett läckert spa, tennis och dykcenter samt barnklubb med engelsktalande personal för de yngsta. Som gäst på The Palace Port Ghalib är du välkommen att använda ett urval av faciliteter på systerhotellet Siva Port Ghalib & Resort, cirka 150 meter bort.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 8 april 2020
Hemresa: onsdag 15 april 2020
Boende: dubbelrum mot trädgården
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
7 600 SEK Pris per vuxen

Siva Port Ghalib
Port Ghalib, Egypten
 

4

Siva Port Ghalib är ett snyggt, barnvänligt All inclusive-hotell i flera byggnader vid stranden i Port Ghalib. På hotellet finns ett stort utbud av faciliteter som bland annat en konstgjord saltvattenslagun, två pooler med solstolar, litet vattenland med två vattenrutschbanor och en lazy river, samt en poolbar. Precis utanför hotellområdet har hotellet sin privata strand som har korall- och stenbotten och erbjuder mycket fin snorkling från den egna badbryggan. Här finns även ett välutrustat gym för dig som vill träna och en spaanläggning för skön avkoppling.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 8 april 2020
Hemresa: onsdag 15 april 2020
Boende: dubbelrum mot trädgården
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
5 600 SEK Pris per vuxen

Three Corners Fayrouz Plaza Beach
Port Ghalib, Egypten
 

4.5

På Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort bor du alldeles intill en av Port Ghalibs många stränder. Tycker du om att snorkla finns här en lång brygga som leder ut till ett korallrev.  På hotellet finns spa, gym och uppvärmd pool. All Inclusive ingår i resans pris. Precis ovanför stranden ligger poolområdet, där både den stora poolen och barnpoolen är uppvärmda. I poolbaren finns snacks och på stranden finns en bar som serverar en liten lunchbuffé. Något för hela familjen I hotellets välutrustade gym kan du ta ett träningspass under dagen och vill du unna dig lite avkoppling har Three Corners Fayrouz Plaza Beach ett spa med olika kroppsbehandlingar. All Inclusive med temabufféer och livemusik på terrassen Restaurangen Panorama serverar frukost- och lunchbuffé samt middagsbufféer med olika tema och namn som Italienska smaker, Världen runt, Fjärran Österns underverk och mycket mer… Här finns också en terrass med havsutsikt och en pianist som spelar några kvällar i veckan, när det inte är show i amfiteatern.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: måndag 7 december 2020
Hemresa: måndag 14 december 2020
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
7 448 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Port Ghalib, Egypten
Reslängd Alla

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!