Charter till Kassandra, Halkidiki, Grekland


Royal
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

4.5

Familjevänligt lägenhetshotell med pool Familjer av alla storlekar ryms här och trivs medan de leker i poolen. Andra aktiviteter att spendera dagarna på här är bordtennis, minigolf eller så kan man gå ner till stranden. Restaurang och poolbar jagar bort hungern hela semestern. I restaurangen serveras alla måltider i bufféform. Frukost-, lunch- och middagsbuffé. Till lunch och middag serveras lokalt vin, öl, läsk från fat och vatten. Snackbaren serverar te, kaffe, kaka och glass mellan 15-17. Poolbaren serverar dryck och sötsaker mellan 10-22. Poolbaren öppen 10.00-22.00. Här serveras vin, öl, några lokala spritsorter, läsk från fat, vatten, filterkaffe och te. Importerad dryck, färskpressad juice och dryck på flaska ingår inte. Observera att ändringar kan förekomma. Tider för restauranger och barer kan variera beroende på säsong och väder. Exakta tider meddelas på hotellet vid ankomst. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Pool och poolbar Poolområdet är rymligt och här finns både parasoller och solstolar. För barnen finns en liten lekplats om det behövs variation. Snackbaren bredvid poolen ser till att servera drycker och måltider när du känner hungern krypa fram. Fin sandstrand på promenadavstånd Till den härliga stranden är det 350 meter och väg måste korsas för att komma dit. Sanden är en blandning av ljus fin- och grovkorning sand och stranden är relativt lång. Vattnet är klart och det finns solstolar att hyra. Hotellet ligger i utkanten av byn Polychrono med en väg intill som är relativt trafikerad. Byn är liten och efter att ha korsat vägen är det enkelt att ta sig runt och promenera längs stranden. Ett par lokalbussar om dagen passerar om du vill ta dig runt på halvön men enklaste sättet att utforska omgivningarna är med hyrbil. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63085. Street: Polychrono.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 12 juni 2021
Hemresa: lördag 19 juni 2021
Boende: Royal - Enrumslägenhet Ekonomi (aaaa)
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
4 999 SEK Pris per vuxen

Flegra Palace
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

4.5

Flärdfullt elegant med god mat Hotellet är omtyckt av par och familjer som uppskattar avslappnad elegans och vällagad mat. Två restauranger och poolbar gör att du kan välja och variera bland rätterna och hotellets grönskande trädgård och stora pool gör att semesterkänslan infinner sig direkt. I huvudrestaurangen serveras måltiderna i bufféform. I restaurang Ambrosia med utsikt över poolen äter du medelhavsinspirerade rätter à la carte. Poolbaren lockar med snacks, cocktails och kaffe. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Pool med solstolar Vid poolen sträcker du ut dig på en solstol och flyttar in under ett parasoll om solen blir för stark. Poolbaren har svalkande kaffedrinkar och cocktails på menyn och bargolvet är av glas så det känns som du sitter i vattnet. För barnen finns separat barnpool och lekplats. Lång strand på gångavstånd Ner till den långa strandremsan är det cirka 200 meter och väg behöver korsas för att nå den. Sanden är ljus och är en blandning av grov och fin sand och vattnet är klart. I byn Pefkochori finns en strandpromenad med restauranger och caféer. Lite utanför byn Pefkochori ligger detta hotell i lätt lantlig omgivning. Vägen intill kan tidvis vara trafikerad. Man kan promenera längs den, ungefär 900 meter, in till byn eller om man hellre vill så kan man gå längs stranden. I byn finns också restauranger och butiker. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63085. Street: Pefkohori.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 14 maj 2022
Hemresa: lördag 21 maj 2022
Boende: Dubbelrum - Balkong eller terrass
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
4 299 SEK Pris per vuxen

Medusa
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

Rofylld atmosfär i mysiga Kriopigi Här trivs familjer och par som uppskattar att kunna variera sin semester och både kunna sola, bada i havet och poolen och samtidigt ha närhet till restauranger och butiker. Byn Kriopigi är charmigt grekisk och stranden lockar med sitt kristallklara vatten. Efter frukost blir matsalen en snackbar som serverar enklare rätter under dagen. Mataffärer finns i byn på gångavstånd. I dubbelrummen ingår frukostbuffé. För lägenheterna ingår inga måltider men det går att köpa till frukostbuffé mot tillägg. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Pool och barnpool Hotellets två byggnader kantar in den rymliga poolen och några av rummen har utsikt hitåt. Här ligger du på en solstol medan barnen plaskar i barnpoolen. Snackbaren håller hungern i schack tills solen går ner. Sandstrand med taverna Till stranden promenerar du cirka 600 meter, nerför en backe. Sanden är finkorning med lite småstenar, vattnet är klart och både barn och vuxna trivs. Det finns solstolar och parasoller att hyra och en taverna serverar härlig grekisk mat när du blir hungrig. Hotellet ligger i den mysiga byn Kriopigi, cirka 400 meter från byns centrum och med lokal trafik omkring. Ner till stranden är det en backe. Lokalbussar går från byn några gånger om dagen om du vill utforska andra delar av halvön. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63077. Street: Kriopigi.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 12 juni 2021
Hemresa: lördag 19 juni 2021
Boende: Medusa - Större Enrumslägenhet (aaa)
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
2 849 SEK Pris per vuxen

Naias
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

4.5

Lägenheter att trivas i och havet inpå knuten Familjer trivs här då barnen enkelt sysselsätter sig med lek och bad och det går att variera dagen med att både vara på stranden och vid poolen. Resenärer utan barn hittar också sin semesteroas här och uppskattar hotellets atmosfär och läge, som ger närhet till butiker och restauranger. I huvudrestaurangen bredvid poolen serveras frukostbuffé och för den som vill även middagsbuffé. Baren serverar drycker bredvid poolen och vid stranden finns hotellets taverna som serverar enklare måltider dagtid. Vissa dagar är det kvällsunderhållning med dans och musik. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Två pooler och poolbar Poolområdet består av två pooler och de minsta barnen har sin egen pool att plaska i. De kan också leka på lekplatsen som finns. Runt poolerna finns solstolar och parasoller där du avslappnat låter dagarna flyta förbi. Poolbaren finns till hands för svalkande drycker. Lång strand och klart vatten Hotellets ena byggnad ligger precis vid stranden och den andra cirka 150 meter därifrån. Stranden är lång, sanden grovkornig och vattnet är klart och inbjuder både vuxna och barn till salta dopp. I hotellets snackbar vid stranden kan du beställa enklare rätter så du orkar bada hela dagen. Hotellet ligger i byn Hanioti och består av två byggnader med en liten väg med lokal trafik emellan. Den ena byggnaden ligger precis vid havet. In till byns centrum är det ungefär 400 meter. Från centrum går några bussar om dagen till andra ställen på halvön. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63085. Street: Hanioti.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 14 maj 2022
Hemresa: lördag 21 maj 2022
Boende: Enrumslägenhet - Balkong eller terrass
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 999 SEK Pris per vuxen

Nostos
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

4.5

Familjefavorit med stor pool Omtyckt för sin trädgård, stora pool och familjära atmosfär - här trivs både vuxna och barn. För barnen finns lekplats och barnpool och vuxna njuter av jacuzzi och bastu när de inte ligger runt poolen och solar. Havsbad finns inom räckhåll och restaurangen gör gästerna mätta och belåtna. Restaurangen serverar frukost på mornarna och senare mat med både grekiska specialiteter och internationella favoriter på menyn. Självklart går det att äta utomhus om du önskar. Baren serverar varma och kalla drycker. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Härligt poolområde med solstolar Vid poolen väljer du om du vill ligga i solen eller under ett parasoll. Barnpoolen ligger intill och när barnen badat klart kan de leka i trädgården. För vuxna finns en relaxavdelning med inomhuspool och jacuzzi och den som vill kan utnyttja gymmet, unna sig en spabehandling eller bastu. Promenadavstånd till strandbad Nedanför hotellet ligger stranden, du får promenera en bit då just nedanför hotellet är det inte badbart. Stranden består av grov sand och klappersten och ute vattnet finns större stenblock. En strandbar finns en bit bort. Ju längre bort du går desto bättre är kvaliteten på stranden med mer sand och bättre service. Hotellet är beläget på en höjd och det finns nivåskillnader inom området. En brant trappa leder ner till havet. Trafiksituationen kring hotellet är lugn. Två byar, Afitos och Kallithea ligger på promenadavstånd och det är cirka 300 meter till Kallithea och 600 meter till Afitos. Därifrån går lokalbussar till andra orter på halvön. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63077. Street: Afytos. Inomhuspool och jacuzzi är endast för vuxna. Luftkonditionering ingår i perioden 7/6-23/9.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 14 maj 2022
Hemresa: lördag 21 maj 2022
Boende: Dubbelrum - Balkong eller terrass
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 649 SEK Pris per vuxen

Anna
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

4.5

Familjeidyll med utmärkt läge Här är ett boende som är populärt hos både stora och små med sitt utmärkta läge och genomtänkta faciliteter. Hotellets poolområde passar vuxna som vill koppla av på en solstol och barn som vill leka och åka vattenrutschkana. I de moderna rummen sover du gott och på hotellets restaurang äter du välsmakande mat under din semester. Stranden och centrum med tavernor och butiker har du på promenadavstånd. Hotellets mysiga restaurang serverar en rejäl frukost-och middagsbuffé med sittplatser inomhus och ute på verandan med utsikt över poolområdet. För lata dagar i solen finns poolbaren nära till hands och serverar snacks och dryck. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Badglädje för hela familjen I hotellets grönskande trädgård ligger hotellets poolområde som lockar till bad. Vid hotellets stora pool ligger du utsträckt på en solstol eller tar ett uppfriskande dopp, för extra lyxig känsla kan du glida ner i bubbelpoolen. Barnen kan roa sig flera dagar i den häftiga barnpoolen som har vattenfall, gungor och vattenrutschkanor. När du behöver fylla på med energi serverar poolbaren snacks och dryck. Familjevänlig och naturskön strand Endast 500 meter från hotellet ligger den vackra stranden i Pefkohori som stoltserar med sitt kristallklara vatten och sin lugna atmosfär. Stranden är en naturskön pärla där den gyllene sanden, det klarblå havet och de grönskande omgivningarna är i vacker harmoni. Här kan du luta dig tillbaka på en solstol eller snorkla längs med stranden, vattnet här är lugnt och idealisk för barnfamiljer som vill plaska i vattenbrynet. Hotellet ligger i den mysiga byn Pefkohori, cirka 600 meter från byns centrum och med lokal trafik omkring. Ner till stranden är det en backe som inte rekommenderas för dig med framkomlighetssvårigheter. Lokalbussar går från byn några gånger om dagen om du vill utforska andra delar av halvön. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63085. Street: Pefkohori.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 7 maj 2022
Hemresa: lördag 14 maj 2022
Boende: Dubbelrum - Balkong eller terrass
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 849 SEK Pris per vuxen

Apolamare
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

4

Barnvänligt och stilfullt alldeles vid havet Familjer kommer trivas här och speciellt de yngre medlemmarna, som kan delta i hotellets barnaktiviteter och bada i barnpoolen. De vuxna har det inte sämre utan slappnar av under ett parasoll med en drink, går på gym eller unnar sig en skönhetsbehandling. Huvudmålen serveras i bufféform i den eleganta restaurangen "El Greco". I poolbaren kan du beställa snacks och enklare måltider under dagen. Frukost-, lunch- och middagsbuffé serveras i huvudrestaurangen. Till lunch och middag serveras lokalt vin, öl och läsk från fat samt mineralvatten. Mackor serveras 10.00-19.00 och kakor/sötsaker mellan 15.00-18.00. Glass serveras under lunchen. Obegränsat med lokala spritsorter, vin, öl, vatten, läsk, te och filterkaffe serveras mellan 09.00-23.00. Importerade drycker och spritsorter ingår inte. Observera att ändringar kan förekomma. Tider för restauranger och barer kan variera beroende på säsong och väder. Exakta tider meddelas på hotellet vid ankomst. Hotellet undanber sig badkläder i restaurangen. Inträde till gym och solstolar och parasoller på stranden ingår också i all inclusive. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Härligt poolområde ut mot havet Poolen är omgiven av palmer som ger tropisk känsla och närheten till havet gör att du kan variera ditt badande. Solstolar och parasoller ger bästa avslappning och poolbaren intill gör det enkelt att hålla vätskebalansen på en bra nivå. Spabehandlingar finns för den som vill lyxa till semestern ytterligare. Stranden alldeles bredvid Där hotellet slutar tar stranden vid och breder ut sig både åt höger och vänster. Sanden är grovkornig och hotellets solstolar och parasoller står uppradade. För den äventyrlige finns möjlighet till vattensport. Vattnet är klart och inbjuder både vuxna och barn till ett uppfriskande dopp. Hotellet ligger precis vid havet i byn Hanioti med lokal trafik på vägen utanför. In till byns centrum är det ungefär 400 meter. Begränsat med busstrafik gör det enklare att utforska omgivningarna med hyrbil. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63085. Street: Hanioti

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 7 maj 2022
Hemresa: lördag 14 maj 2022
Boende: Dubbelrum - Balkong eller terrass
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
6 699 SEK Pris per vuxen

Blue Bay
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

4.5

Fantastisk utsikt och smakfull stil Hotellets läge på en klippa gör utsikten över havet till en vacker tavla. Här trivs familjer och par som vill semestra med stil. En härlig trädgård, lekplats, spa och restaurang gör hotellet omtyckt och det är gångavstånd både till byarna Kallithea och Afitos. Börja dagen med utsikt över havets böljor vid frukosten och kom tillbaka på kvällen när det serveras buffé med olika teman. Under dagen serveras lunch à la carte på verandarestaurangen. Snackbaren tar hand om dryckesönskemål dagen lång och passar för en romantisk drink på kvällen. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Pool med havsutsikt I den grönskande trädgården finns ett rymligt poolområde där du slappnar av på en solstol medan barnen badar i barnpoolen. Parasoll och poolhanddukar gör badandet extra behagligt och när du blir hungrig finns snackbaren nära till hands. Det finns även ett mindre poolområde för de som vill ha det lite lugnare. Stranden alldeles nedanför Nedanför hotellet ligger stranden med relativt finkorning sand och ute i vattnet finns större stenblock. Du tar dig enkelt dit via trappor och där finns en populär strandbar. Då hotellet är beläget på en klippa finns nivåskillnader inom området. Trappor leder ner till havet. Trafiksituationen kring hotellet är lugn. Två byar, Afitos och Kallithea ligger på promenadavstånd och det är cirka 500 meter till båda. Därifrån går lokalbussar till andra orter på halvön. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63077. Street: Afytos. Övrigt: 16-årsgräns för gym och spa.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 14 maj 2022
Hemresa: lördag 21 maj 2022
Boende: Dubbelrum - Balkong eller terrass, med delvis havsutsikt
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
4 799 SEK Pris per vuxen

Stratos
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

4.5

Mysigt hotell i charmiga Afitos Här trivs du som vill bo på ett mindre men trevligt hotell som har alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Stratos ligger centralt med grekiska tavernor, små lokala butiker och charmiga barer precis runt hörnet. Den vackra stranden med sitt kristallklara vatten har du på kort gångavstånd och om du föredrar kan du även svalka dig i hotellets pool. Du njuter av frukosten inomhus eller på hotellets veranda medan solens strålar börjar värma. Stannar du på hotellet under dagen så kan du få dig något lättare att äta och dricka från poolbaren. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Glada bad för stora och små Hotellets fina poolområde är omgivet av grönska och här har du en perfekt plats för avkoppling. Du kan ta ett uppfriskande bad i den stora poolen med vacker mosaik och barnen kan plaska tryggt i den grunda barndelen. Behöver du en paus kan du luta dig tillbaka på en solstol och njuta av den varma, grekiska solen. Poolbaren serverar svalkande dryck och snacks om du blir sugen under dagen. Semesteridyll på en vacker strand Ca 800 meter från hotellet ligger den vackra stranden i Afitos som stoltserar med sitt kristallklara vatten och sin lugna atmosfär. Stranden är naturskön med en en blandning av sand och grus, klarblått hav och de grönskande omgivningar. Här kan du luta dig tillbaka på en solstol eller snorkla längs med kusten, vattnet här är lugnt och idealisk för barnfamiljer som vill plaska i vattenbrynet. Naturområde med begränsad, lokal trafik. En backe leder ner till stranden. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63077. Street: Afytos.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 20 augusti 2022
Hemresa: lördag 27 augusti 2022
Boende: Dubbelrum - Balkong
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 799 SEK Pris per vuxen

Alkion
Kassandra, Halkidiki, Grekland
 

4

Avkopplande semester i grönskande omgivningar Här bor du på en lummig höjd med panoramautsikt över det klarblå havet och den grönskande växtligheten. Detta hotell passar dig som vill bo i rogivande omgivningar med bekväma faciliteter och närhet till bad. Den charmiga byn Kriopigi med sina tavernor och butiker ligger på promenadavstånd. Du kan själv laga mat i lägenheten och njuta av en god måltid på uteplatsen. Hotellet har även en frukostrestaurang där du kan äta frukost i en avkopplande miljö. I alla badorter på Kassandra finns ett stort utbud av restauranger, tavernor och caféer. Mataffär finns utanför de större orterna. Kallithea är känt för sitt nöjesliv med många barer och nattklubbar. Badglädje för hela familjen I hotellets grönskande trädgård ligger hotellets pool som bjuder på havsutsikt och svalkande bris. För de minsta familjemedlemmarna finns en separat barnpool som inbjuder till plask och lek. Om du vill koppla av sträcker du ut dig på en solstol med en bra bok i skuggan av ett parasoll och när du blir hungrig serverar poolbaren snacks och kylande dricka. Promenadvänlig sandstrand med kristallklart vatten Endast 350 meter ner för en backe hittar du den vackra stranden som är en blandning av finkornig sand och småsten. Vattnet är kristallklart och den salta havsbrisen svalkar skönt i den grekiska sommarvärmen. På stranden finns det solstolar och parasoller att hyra samt en taverna som serverar härlig grekisk mat när du blir hungrig. Hotellet ligger i den mysiga byn Kriopigi, cirka 600 meter från byns centrum och med lokal trafik omkring. Ner till stranden är det en backe som inte rekommenderas för dig med framkomlighetssvårigheter. Lokalbussar går från byn några gånger om dagen om du vill utforska andra delar av halvön. Country: Greece. City: Halkidiki. ZIP/Postal code: 63077. Street: Kriopigi

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 14 maj 2022
Hemresa: lördag 21 maj 2022
Boende: Enrumslägenhet - Balkong eller terrass
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 849 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Kassandra, Halkidiki, Grekland
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!