Charter till Indonesien

Läs mer
De 17000 öarnas rike Indonesien är världens största ögrupp och ett land som har mycket att erbjuda. Endast 6000 av öarna är bebodda och de största öarna är Sumatra, Java och Sulawesi samt Borneo och Nya Guinea som dock inte är helt indonesiska. Bali är kanske det mest kända turistmålet. Indonesien ligger precis vid ekvatorn och har ett tropiskt klimat med regnperiod som infaller mellan november-mars. De Indonesiska öarna har länge lockat till sig turister tack var det det fantastiska landskapet med många olika platser och saker att uppleva. Naturen är vacker och spännande med vulkaner, tropiska skogar, långa paradisstränder och djupa hav med några av världens bästa dykplatser. Att ta sig runt i Indonesien mellan öarna och de olika prvinserna gör man enklast med båt. Mellan orterna finns det bussar att åka med. Indonesien är ett av de billigaste landen att semestra i. Generellt sett är det något dyrare på Bali då det är den mest turistbesökta ön men har också har det bästa shoppingutbudet. Kläder, smycken, tyger, elektronik finns till riktigt bra priser. Indonesien är framförallt känt för sina vackra träsniderier att köpa med sig hem. Priserna mat och dryck är också låga och det indonesiska köket bjuder på många spännande rätter. Ris är en av de viktigaste ingredienserna liksom nationalrätten nasi goreg är en rätt bestående av stekt ris med ägg och grönsaker.

The Pavilions Bali
Sanur, Bali, Indonesien
 

5

Charmigt och trevligt mindre mellanklasshotell beläget i lugna omgivningar. Här bor du bra i din "egen" villa med ett centralt läge på gångavstånd från den trevliga strandpromenaden och den fina sandstranden.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 16 oktober 2021
Hemresa: söndag 24 oktober 2021
Boende: Villa (utsikt mot trädgård)
Reslängd: 8 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
19 841 SEK Pris per vuxen

Beach Melati Apartments
Kuta Beach, Bali, Indonesien
 

4.5

Ett litet hideaway med bara 12 lägenheter och gemensam pool centralt beläget i Legian. Här bor du några få minuter från stranden och nära många av stans restauranger. Ett mycket prisvärt val.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 16 oktober 2021
Hemresa: söndag 24 oktober 2021
Boende: Deluxe lägenhet (1 sovrum)
Reslängd: 8 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
16 330 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Indonesien
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!