Behöver du hjälp med att boka?
Ring Ticket: 0770-456 285

Charter till Jamaica

Läs mer
Jamaica är en ö i Karibien, känd för sin härliga reggae-musik och avslappnade atmosfär. Montego Bay och Kingston är de stora turistorterna även om Montego Bay har ökat mer i popularitet de senaste åren.

Rondel Village
Negril, Jamaica
 

4.5

Rondel Village är ett trevligt hotell med avslappnad stämning, mitt på den vackra och berömda stranden Seven Miles Beach i Negril. Hotellet består av två delar, en trädgårdsdel och en stranddel. Båda delarna har en frodig, tropisk trädgård med varsin pool. Framåt kvällen kan du beställa något gott att äta i hotellets trevliga restaurang eller gå längs huvudvägen för att hitta en lokal restaurang där de serverar "världens godaste" Jerk Chicken. Stranden passar utmärkt för tidiga morgonpromenader och här kan du njuta av den fina solnedgången.

Omtyckt och vänligt!
Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 17 mars 2019
Hemresa: söndag 31 mars 2019
Boende: dubbelrum
Reslängd: 15 dagar
Från: Stockholm Arlanda
10 395 SEK Pris per vuxen

4

Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa en del av den stora resorten Grand Palladium Resort & Spa. Hela resorten är ett vackert och stort All Inclusive-hotell i Lucea. Grand Palladium Resort & Spa har allt en familj kan önska sig. Nedanför hotellet finns fyra badvikar med härlig sandstrand och kristallklart vatten. På hotellet finns ett stort utbud av restauranger, sportaktiviteter, spa, gym och underhållning. Här finns fyra poolområden med utsikt över havet, varav ett har en pool på hela 4500 m2 och är Jamaicas största pool och ett har vattenrutschbanor. På hotellet finns en handfull butiker, flera restauranger och barer. Spaavdelningen är stor, luxuös och mycket populär. På kvällarna anordnar hotellet arrangemang, shower och underhållning för hela familjen och ett diskotek endast för vuxna. Alla gäster på Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa och Grand Palladium Jamaica Resort & Spa får använda alla restauranger, barer, pooler och övriga faciliteter på resorten Grand Palladium Resort & Spa.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 17 mars 2019
Hemresa: söndag 31 mars 2019
Boende: dubbelrum - kampanjpris
Reslängd: 15 dagar
Från: Stockholm Arlanda
18 995 SEK Pris per vuxen

4

Välkomna till Jamaica och till Vings Family Garden Grand Palladium Jamaica Resort & Spa. Hotellet är ett vackert och stort All Inclusive-hotell i Lucea. Hotellet är en del av resorten Grand Palladium Resort & Spa. Hotellet har allt en familj kan önska sig. Nedanför hotellet finns fyra badvikar med härlig sandstrand och kristallklart vatten. På hotellet finns ett stort utbud av restauranger, sportaktiviteter, spa, gym och underhållning. Här finns fyra poolområden med utsikt över havet, varav ett har en pool på hela 4500 m2 och är Jamaicas största pool och ett har vattenrutschbanor. På hotellet finns en handfull butiker, flera restauranger och barer. Spaavdelningen är stor, luxuös och mycket populär. På kvällarna anordnar hotellet arrangemang, shower och underhållning för hela familjen och ett diskotek endast för vuxna. Grand Palladium Resort & Spa består av två hotelldelar, Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa och Grand Palladium Jamaica Resort & Spa. Alla gäster får använda alla restauranger, barer, pooler och övriga faciliteter på hela resorten Grand Palladium Resort & Spa.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 8 december 2019
Hemresa: söndag 22 december 2019
Boende: dubbelrum - kampanjpris
Reslängd: 15 dagar
Från: Stockholm Arlanda
19 555 SEK Pris per vuxen

Breathless Montego Bay
Montego Bay, Jamaica
 

4

Breathless Montego Bay är ett nytt och fräscht All Inclusive-hotell som passar dig som ställer höga krav på komfort och snygg design. Hotellet riktar sig även till dig som vill umgås med fest, musik och glamour. Det ligger på en landtunga söder om Montego Bay med Montego Bay Marine Park på ena sidan och en härligt vit sandstrand på den andra sidan. Här bor du i snygga, väldesignade juniorsviter med jacuzzi på balkongen eller terrassen. Hotellet har en egen privat strand som du når via en gångbro. På stranden finns bar, en grillrestaurang och solstolar, parasoller och extra bekväma balisängar. Breathless Montego Bay erbjuder sex egna restauranger och fem barer. Du har även tillgång till grannhotellet Secrets Wild Orchids alla faciliteter, t.ex. sju restauranger, nio barer, nattklubb, gym, spa, tennis och flera vattensporter. Hotellet har en åldersgräns på 18 år.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 17 mars 2019
Hemresa: söndag 31 mars 2019
Boende: dubbelrum juniorsvit mot trädgården
Reslängd: 15 dagar
Från: Stockholm Arlanda
25 445 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Jamaica
Reslängd Alla

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!