Charter till Novigrad, Istrien, Kroatien


Hotel Nautica
Novigrad, Istrien, Kroatien
 

4.5

Upplev Novigrad i norra Kroatien på strandnära hotell med båt-tema. Inbjudande SPA, utsikt över hamnen och trevlig restaurang.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 18 september 2021
Hemresa: lördag 25 september 2021
Boende: Superior dubbelrum
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
5 889 SEK Pris per vuxen

Aminess Maestral
Novigrad, Istrien, Kroatien
 

4.5

Modern design, strandläge och massor av aktiviteter. Aminess Maestral Hotel har allt för en aktiv semester. Störst fokus har cykling men det finns även vattensporter och fotboll. Den som vill relaxa kan slå sig ner på soldäck vid infinitypoolen eller på en pir som sticker ut i havet. Aminess Maestral Hotel passar dig som vill ha en aktiv semester med många valmöjligheter. Du kan vindsurfa, spela tennis och fotboll – men allra störst fokus är det på cykling, eftersom det kryllar av fina cykelleder här omkring. Hotellet är toppmodernt och ligger inbäddat i grönska med utsikt över havet med pool, spa och restauranger. Beach club-känsla Klapperstensstranden som ligger nära hotellet har fått utmärkelsen Blue Flag för sitt rena och klara vatten. Kitesurfing är populärt här och du kan även paddla kajak, åka jetski och hyra pedalbåt. Vill du koppla av och relaxa finns det gott om plats – på piren eller på det stora soldäcket vid havet. Förutom aktiviteterna på hotellområdet är Punto Mare Fun & Beach Zone en medelpunkt med strandbarer, aktiviteter på dagarna och livemusik på kvällarna. Spa och flera restauranger Det finns ett spa med massage och skönhetsbehandlingar – fitnesstudion och inomhuspoolen ligger intill. Bufférestaurangen har ofta gourmet-tema med lokala specialiteter från Istrien eller pinfärsk fisk som fångats i trakten. À la carte-restaurangen Oliveto har en terrass med utsikt över havet och poolområdet – och blir du sugen på grillat slår du dig ner på restaurang Sirena. Se dig omkring Att promenera in till Novigrad tar bara tio minuter, här är det mysigt att strosa i de smala gränderna bland pastellfärgade hus. Till vattenparken Aquapark Istralandia är det fem kilometer, du kan boka taxi och köpa biljett i receptionen.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 23 september 2022
Hemresa: fredag 30 september 2022
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
6 094 SEK Pris per vuxen

Aminess Laguna
Novigrad, Istrien, Kroatien
 

4

Aminess Laguna Hotel passar dig som vill ha en familjesemester på ett prisvärt hotell med pooler och aktiviteter. Hotellet ligger inbäddat i grönska med utsikt över havet och har pooler och restaurang. Du kan vindsurfa, spela tennis och fotboll eller hyra cyklar och ta med familjen på utflykt längs de fina cykellederna. Att bo på ett resorthotell som Aminess Laguna Hotel är perfekt om du reser med barn. Hotellets eget team ordnar lekar och tävlingar, det finns lekplats och en miniklubb. Restauranger och beach club Det är i bufférestaurangen som den frukost och middag som ingår i halvpension serveras, men här finns även restaurang Oliveto som har en terrass med utsikt över havet och poolområdet. Blir du sugen på grillat kan du prova restaurang Sirena. På kvällarna ordnar hotellet ofta underhållning med liveband som spelar på terrassen. Nere vid stranden ligger Punto Mare Fun & Beach Zone med strandbarer, aktiviteter på dagarna och underhållning på kvällarna. Vattenpark i närheten Kitesurfing är populärt här och du kan även paddla kajak, åka jetski och hyra pedalbåt. Till vattenparken Aquapark Istralandia är det fem kilometer, du kan boka taxi och köpa biljett i receptionen. Att promenera in till Novigrad tar bara tio minuter, här är det mysigt att strosa i de smala gränderna bland pastellfärgade hus.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 23 september 2022
Hemresa: fredag 30 september 2022
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
5 237 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Novigrad, Istrien, Kroatien
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!
Tack! clear