Behöver du hjälp med att boka?
Ring Ticket: 0770-456 285

Charter till Korcula, Kroatien


Blue Star Port 9 Resort
Korcula, Kroatien
 

3.5

Blue Star Port 9 Resort är beläget vid en lugn vik på ön Korcula. Här bor familjen som vill ha mycket att göra. I närheten finns en strand och på hotellet finns flera restauranger, pooler och spa. Här kan du välja lägenhet med självhushåll eller rum med måltider om du vill ha det extra bekvämt. Nedanför hotellet finns taxibåtar som du kan åka mot kostnad till Korculas historiska kvarter. Du kan också promenera längs med havet och viken. Infinitypool med havsutsikt Från poolområdet har du havsutsikt. Där hittar du en skuggad barnpool, poolbar och en solterrass som stolar och parasoll. Från infinitypoolen har du utsikt mot den lilla stranden. Aktiviteter och avkoppling Du kan utmana familjen på en tennismatch eller en minigolfsrunda. Vill du utforska Korcula på egen hand går det att hyra både cykel och kanot på hotellet. När det gäller fitness och relax finns det ett litet gym och möjlighet att boka olika massagebehandlingar. För barn med mycket spring i benen finns det massor att hålla igång med. Den internationella barnklubben ordnar underhållning, aktiviteter och pyssel för barn. Bufféer och à la carte Det finns två bufférestauranger som serverar frukost och middag med både kroatiska och internationella rätter. Du kan även boka bord på à la carte-restaurang och någon gång i veckan ordnas temakvällar på restaurangerna.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: tisdag 30 april 2019
Hemresa: tisdag 7 maj 2019
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
4 748 SEK Pris per vuxen

Liburna Hotel
Korcula, Kroatien
 

4

Liburna Hotel ligger med utsikt mot de äldre kvarteren på ön Korcula utanför Dubrovnik. På hotellet har du pool och en kort promenad tar dig till stenstranden och badplattformarna. Dessutom är det nära till sevärdheter i Korculas historiska delar. Du kan äta ute på restaurangens terrass, med utsikt mot gamla stan. Här blir det även underhållning med livemusik ett par kvällar i veckan. Under dagen ordnar hotellet även aktiviteter för barn. Bad och avkoppling Vid poolkanten kan du koppla av i en solstol och du har en bar i närheten där du kan köpa något svalkande att dricka. Du kan också promenera bort till en av de små grusstränderna och badplattformarna. Tennis, minigolf och segling På Liburna Hotel kan du samla ihop resesällskapet och utmana dem på en tennismatch eller en runda minigolf. I närheten finns även möjlighet att hyra cyklar och mopeder om du vill utforska ön på egen hand. Du kan också hyra en kanot om du hellre utforskar det kristallklara Adriatiska havet. Gym, bastu och massage På hotellet Marko Polo, som ligger två kilometer från Liburna Hotel, har du tillgång till gym, bastu, massage och skönhetssalong.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: tisdag 30 april 2019
Hemresa: tisdag 7 maj 2019
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
5 698 SEK Pris per vuxen

Marko Polo Hotel
Korcula, Kroatien
 

4

På Marko Polo Hotel trivs familjen som vill ha ett skönt poolområde för avkoppling men nära till sevärdheter och aktiviteter. Här bor ni på en kulle mitt emot Korculas äldre kvarter och med tillgång till gym och spa samt underhållning och aktiviteter på hotellet. Marko Polo Hotel är beläget på en kulle ovanför Adriatiska havet och nära till grusstränderna och badplattformarna. Barnpool och inomhuspool Du kan koppla av vid poolen och intill ligger den mindre barnpoolen. Det finns även en inomhuspool för lugna simturer. Gym, spa och avkoppling Du kan koppla av i hotellets café eller avsluta kvällen med en drink i aperitif-baren. Dessutom finns gym, spa, massage och skönhetssalong på hotellet. Aktiviteter och underhållning På hotellet ordnas underhållning och aktiviteter för hela familjen. Du kan hyra cykel och kanot på hotellet för att utforska Korcula på egen hand.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: tisdag 30 april 2019
Hemresa: tisdag 7 maj 2019
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
5 098 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Korcula, Kroatien
Reslängd Alla

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn