Behöver du hjälp med att boka?
Ring Ticket: 0770-456 285

Charter till Mauritius

Läs mer
Mauritius ligger öster om Afrika och Madagaskar, i Indiska Oceanen. Det är en östat och här är det officiella språket engelska, vilket gör det enkelt för dig som turist att ta dig fram och bli förstådd här. Staten har under flera hundra års tid varit styrd av andra länder som Portugal, Holland och Storbritannien, men är idag ett eget land. På Mauritius råder ett tropiskt klimat och sommaren som är mellan november och maj är väldigt regnig. Resterande delar av året lämpar sig därmed bättre för en underbar semester. På Mauritius kan du främst njuta av sol och bad. Här finns det fantastiska stränder som är alldels kritvita och ett hav som är bland det blåaste du kan tänka dig. Ute i havsvattnet finns också ett otroligt vackert korallrev som inbjuder till snorkling av hög klass. De allra flesta hotell hyr också ut utrustning för vattensport om du skulle känna dig sugen på lite action på semestern. På Mauritius finns det ett flertal hotell, vilket gör att du har ett stort utbud att välja mellan. Det finns också ett relativt stort utbud av mat – av bra kvalitet! När du är på Mauritius ska du passa på att koppla av och njuta av den vackra miljön och den goda, smakrika maten. Skulle du bli sugen på att upptäcka något kulturellt är den gamla staden Mahébourg att rekommendera. Denna stad är historisk och har fått sitt namn efter Mauritius upptäckare, Bertrand Mahé.

Constance Belle Mare Plage
Belle Mare, Mauritius
 

5

Mjuk sand, turkost vatten och en gassande sol. På detta stilrena hotell får ni en semester värd namnet på sköna Mauritius.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 6 juni 2021
Hemresa: söndag 13 juni 2021
Boende: Dubbelrum (prestige)
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
13 946 SEK Pris per vuxen

Friday Attitude
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Fredag hela veckan! Tillbringa semestern på Mauritius med fötterna i sanden, och huvudet gassande i solen. Här får du sköna stunder för hela slanten.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 6 juni 2021
Hemresa: söndag 13 juni 2021
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
10 695 SEK Pris per vuxen

4

Casuarina Resort & Spa ligger i Trou aux Biches på stranden, ett stenkast från Plage de Trou aux Biches och en 11 minuters promenad från Plage de ...

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 13 februari 2021
Hemresa: lördag 20 februari 2021
Boende: Dubbelsäng superior, Inga måltider
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
11 723 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Mauritius
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!