Behöver du hjälp med att boka?
Ring Ticket: 0770-456 285

Charter till Cala Bona, Mallorca, Spanien


Sunwing Cala Bona Beach
Cala Bona, Mallorca, Spanien
 

4
Baserat på 273 omdömen

Unna dig och din familj ett bekvämt hotell med havet i blickfånget, golfbanan på nära håll och Fitness & Spa runt hörnet. Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas östra och kanske vackraste kust. Här njuter du av en semester med fullt fokus på familjen och ett poolområde med vidsträckt utsikt över Medelhavet. På Sunwing Cala Bona Beach slappnar du av allra bäst vid poolområdena. Det vid Bouganvilla är allra mest populärt. Här hittar både stora som små solbadare sina favoritpooler. De små trivs extra bra i den lekfullt utformade barnpoolen med små vattenrutschbanor och annat skoj. Den poolen ligger på bekvämt avstånd till både Mini Land och poolbaren. Vid Bouganvilla finns även en stor pool och en solskyddad babypool. Mimosa har också en stor pool och en babypool. Vill du bada i havet föreslår vi stränderna vid Cala Bona som ligger 800 m från hotellet, eller vid Cala Millor 2 km bort. Från Sunwing Cala Bona Beach kan du promenera längs den fina strandpromenaden, hela vägen till Cala Millor, längs vägen finns det restauranger och butiker. Till sommaren 2018 fräschar vi upp Mimosa ytterligare. Boka uppfräschade trerumslägenheter Big Family, tvårumslägenheter Family med begränsad havsutsikt och tvårumslägenheter Family handikappanpassad.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 12 maj 2018
Hemresa: lördag 19 maj 2018
Boende: 2-rumslägenhet ROYAL FAMILY havsutsikt och burspråk
Reslängd: 8 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 650 SEK Pris per vuxen

Ferrer Isabel
Cala Bona, Mallorca, Spanien
 

4.5
Baserat på 393 omdömen

På Ferrer Isabel råder en lugn och familjär atmosfär. Hotellet ligger i en grönskande trädgård i utkanten av Cala Bona. Här finns ett fint poolområde, restaurang och bar. Från Ferrer Isabel Aparthotel har du promenadavstånd både till stranden och till restauranger och barer i Cala Bona centrum. Ett större utbud av olika nöjen väntar i Cala Millor, ytterligare en dryg kilometer bort.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 11 maj 2018
Hemresa: fredag 18 maj 2018
Boende: 2-rumslägenhet med balkong
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
2 535 SEK Pris per vuxen

SOM Llevant Suites
Cala Bona, Mallorca, Spanien
 

4
Baserat på 463 omdömen

Hotell SOM Llevant Suites fina poolområde har en pool och en separat barnpool samt gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot deposition. På den närbelägna stranden (som består av sand med inslag av sten) finns solstolar och parasoller att hyra. Restaurang och bar-/snackbar. Frukostens kalla rätter serveras från en buffé, varma rätter tillagas på beställning. Gratis litet gym. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Lokal trafik.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 12 maj 2018
Hemresa: lördag 19 maj 2018
Boende: SVIT
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 098 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Cala Bona, Mallorca, Spanien
Reslängd Alla

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn