Charter till Koh Lipe, Thailand från Karlstad


Akira Beach Resort
Koh Lipe, Thailand
 

4.5

Akira Beach Resort är ett av Koh Lipes fräschaste och mysigaste hotell, med drömläge vid öns finaste strand. Här kan du ta för dig av två pooler, restaurang, bar, gym och modern design. Vill du lyxa till det ännu mer kan du välja ett swim up-rum eller en svit i fristående villa. Hotellet ligger vid Pattaya Beach, som är den mest populära av öns tre långa fina korallstränder. Den kantas av palmer, små serveringar och longtailbåtar som kan ta dig med på utflykt. Trädäck mellan pool och strand Från hotellets trädgård kliver du rakt ner på den vita stranden. För att få ut det bästa av sitt fina läge har hotellet placerat sin stora pool och poolbar direkt vid gränsen till stranden. Där kan du sitta på ett trädäck, med en kall fruktdrink i handen, och titta ut över alla som badar eller promenerar förbi. Färgstark gågata Vare sig du vill doppa dig i poolen eller havet är det bara några få barfotasteg att gå. Och samtidigt har du bara några minuters promenad till charmiga Walking Street som med sina barer, restauranger, butiker och dykcenter är Koh Lipes lilla pulsåder.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 11 mars 2022
Hemresa: lördag 26 mars 2022
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 14 dagar
Från: Karlstad
19 402 SEK Pris per vuxen

Cabana Lipe Beach Resort
Koh Lipe, Thailand
 

4.5

Det lilla hotellet Cabana Lipe Beach Resort ligger på stranden Sunrise Beach på Koh Lipe, ett stenkast från restaurangerna och huvudgatan. Stämningen är familjär och passar dig som vill ha hög mysfaktor, men inte behöver pooler och hotellaktiviteter. Cabana Lipe Beach Resort är ett litet hotell med modern inredning och bara 28 rum. Det ligger direkt på stranden Sunrise Beach på östra Koh Lipe. Strandrestauranger Nära hotellet ligger strandrestauranger där du sitter med tårna i sanden. Frukost får du på hotellet, men till lunch och middag kan du välja och vraka bland strandserveringar och hål-i-väggen både vid stranden och längs huvudgatan Walking street. Den är kvällarnas medelpunkt med en bra nivå av surr och folkliv under högsäsongen. Strandhugg med longtailbåt Vill du ha omväxling till de lugna dagarna på stranden är det enkelt att hyra en longtailbåt och göra en dagsutflykt.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 11 mars 2022
Hemresa: lördag 26 mars 2022
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 14 dagar
Från: Karlstad
19 638 SEK Pris per vuxen

Ananya Lipe Resort
Koh Lipe, Thailand
 

4.5

Precis intill Pattaya Beach med sin silkeslena sand ligger nybyggda Ananya Lipe Resort. Här har du närhet till både sol, bad och Koh Lipes mysiga gågata med shopping, frukt och grönt. Rummen är modernt inredda och på hotellet finns ett rymligt poolområde med bar och flera solstolar. Koh Lipes gyllende stränder och turkosa vatten gör det perfekt för både sol, bad och vattenaktiviteter. Här finns flera barer och olika restauranger för allas smaklökar. Närhet till shopping och mat På den här paradislika ön som ibland kallas Thailands Maldiverna får du lära dig konsten att koppla av. Men den är inte utan folkliv, fart och fläkt för den sakens skull. Längs med den livliga gågatan nära hotellet finns det allt från nattliv, krogar och affärer till hantverk, frukt och grönt.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 16 januari 2022
Hemresa: måndag 31 januari 2022
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 14 dagar
Från: Karlstad
20 834 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Karlstad
× Koh Lipe, Thailand
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!