Behöver du hjälp med att boka?
Ring Ticket: 0770-456 285

Charter till Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet


Asteria Bodrum Resort
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4.5

Fint läge vid stranden i turistorten Gümbet Här kan du verkligen koppla av på hotellets egen stranddel med bryggor och solstolar. Eller varför inte välja att stanna kvar på området vid ett av hotellets två poolområden och busa med barnen i vattenrutschkanorna. Till kvällen äter du gott på någon av restaurangerna innan en promenad in till det livliga centrumet lockar. På detta populära hotell finns även ett spa med inomhuspool, tennisbanor och vattensporter. Restaurang Amadeus har en stor takterrass som blickar över poolen och serverar buffémåltider till frukost, lunch och middag. Därutöver kan du välja mellan fyra à la carte-restauranger om du gillar italienskt, turkiskt, medelhavsköket eller vill testa grillen. Hotellet bjuder på flera barer varav en poolbar och en strandbar. För matinköp har hotellet en egen minimarket. Frukost-, lunch- och middagsbuffé i restaurang Amadeus. Till lunch och middag serveras vin, öl och läsk från fat samt mineralvatten. Snacks serveras mellan 12.00-16.00 och eftermiddagsfika mellan 17.30-18.30. Nattsnacks serveras 23.00-24.00. Turkiska pannkakor serveras på stranden 11-17. Det ingår obegränsat med vin, öl och drinkar dygnet runt. Importerad dryck, kaffe, juice och dryck på flaska ingår inte. Det ingår en middag på en à la carte-restaurang och den måste förbokas, dock inkluderar detta inte grillrestaurangen. Observera att ändringar kan förekomma. Tider för restauranger och barer kan variera beroende på säsong och väder. Exakta tider meddelas på hotellet vid ankomst. Klädkod gäller, långbyxor för män. Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar. Njut av svalkande dopp i två poolområden Här svalkar du dig i den stora friformspoolen och tar barnen till vattenrutschkanorna för lek och bus nere vid stranden. De mindre barnen kan plaska i den separata barnpoolen. Ta en sväng till inomhuspoolen, koppla av vid vuxenpoolen och unna dig en spabehandling eller prova på det turkiska badet hamam. Runt poolområdet finns solstolar och parasoller och det anordnas flera dagsaktiviteter för den träningssugne. Stor sandstrand med långgrunt vatten och privata solstolar Vid denna 200 meter långa barnvänliga sandstranden kan de mindre barnen plaska i det ljumma vattnet i bukten medan ungdomarna hyr en palmhydda eller spelar beachvolleyboll. Det finns två pirar som går ut i havet och här kan du bada från en badstege. För kalla drycker och lättare tilltugg finns en strandbar. Strand- och turistområde med lokal trafik. Det är nivåskillnader inom hotellområdet och genomfartstrafik kan uppfattas som störande. Här bor du endast 500 meter från den omtyckta badorten Gümbet med sitt rika nöjesliv. Här hittar du ett stort utbud av restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Du promenerar enklast hit från hotellet men det finns lokalbussar som går varje dag, s.k. Dolmus.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 19 oktober 2019
Hemresa: lördag 26 oktober 2019
Boende: Dubbelrum - Balkong eller terrass
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
5 899 SEK Pris per vuxen

Parkim Ayaz Hotel
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Centralt läge för badälskare Vill du ha nära till strand och uteliv men ändå få bekvämligheter som pool och all inclusive är detta det ultimata hotellet. Barnfamiljer tycker om vattenrutschkanan och aktiviteterna som erbjuds medan par och vänner uppskattar en promenad trädgården och att sitta på någon av restaurangerna. Huvudrestaurangen dukar upp finfin buffé tre gånger om dagen. Du väljer om du vill sitta i utomhus eller om du föredrar en mer skyddad plats. När du önskar variation finns två à la carterestauranger, en med italienskt tema och en med lokala läckerheter. Två barer, Cozzy och Lady Bird ser till att servera läskande drycker och snacks. Frukost- lunch- och middagsbuffé. Till lunch och middag serveras lokal alkohol och läsk. En middag i à la carte-restaurang ingår och bokas på plats. Snacks serveras mellan kl. 14.00 - 18.00 och eftermiddagsfika och glass mellan kl. 17.00 - 18.00. Nattsnacks serveras från 23.30-24.00. Turkiskt kaffe, färskpressad juice och dryck på flaska ingår inte. Obegränsat med lokal alkohol och läsk mellan kl. 10.00-24.00. Observera att ändringar kan förekomma. Tider för restauranger och barer kan variera beroende på säsong och väder. Exakta tider meddelas på hotellet vid ankomst. Klädkod gäller, långbyxor för män. Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar. Tre pooler och vattenrutschkana Hotellområdet består av tre stora pooler där du själv väljer din favoritplats för dagen. Antingen lägger du dig på en solstol så du har nära till barnen som leker i barnpoolen eller om du vill ha lite mer fart och fläkt så passar poolen med vattenrutschkana. När solen blir för stark kanske det passar att prova ett turkiskt bad eller bastu. Härliga Gümbetbukten utanför dörren Där hotellområdet tar slut väntar stranden med solstolar och parasoller. Lägg dig i solen med en god bok eller spana på alla båtar som åker omkring i bukten. Sanden är uppblandad med stenar och det finns gott om vattenaktiviteter som till exempel bananbåtar och vattenskidor för den som vill roa sig i vattnet. Eftersom hotellet ligger precis bredvid har du aldrig långt till mat och dryck när du önskar. Hotellet ligger vid stranden i centrala Gümbet. Det centrala läget gör att trafik och ljud från närliggande uteliv kan uppfattas som störande, speciellt under högsäsong. Vill du åka in till Bodrum finns lokalbussar flera gånger om dagen.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 19 oktober 2019
Hemresa: lördag 26 oktober 2019
Boende: Parkim Ayaz Hotel - Dubbelrum Ekonomi (aaaa) All Inclusive
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
5 249 SEK Pris per vuxen

Serhan
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

3.5

Strandnära hotell med en mysig innergård och pool Trevligt hotell med perfekt läge i den gemytliga semesterorten Gümbet. Fem byggnader ramar in den lilla poolen med en fin innergård och en mysig uteservering på framsidan. Här njuter du av svalkande dopp i poolen, sköna promenader på stranden och äter gott i hotellets restaurang. På hotellets restaurang äter du gott från ett urval av internationella och turkiska rätter. På framsidan av hotellet ligger uteserveringen och här serveras frukost, lunch och middag om så önskas. Baren finns till hands för dryckerk av alla de slag. Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar. Innergård med pool, barnpool och palmer Poolen bjuder in till lek och bus och för de minsta finns en separat barnpool. Här kan du ta skydd från solen under en skuggande palm och ta något svalkande i baren. Det finns solstolar och parasoller. Parasolltät sandstrand i den pittoreska bukten Ta med handduken och bege dig ner till den härliga stranden som består av sand, grus och klappersten. Sparka av dig badtofflorna och känn den mjuka sanden mellan tårna. Koppla av i en solstol med parasoll och njut av svalkande dopp i det Egeiska havet. Vid strandpromenaden finns restauranger och barer. Strand- och turistområde med genomfartstrafik som kan uppfattas som störande. Här bor du endast 100 meter från den omtyckta badorten Gümbet med sitt rika nöjesliv. Här hittar du ett stort utbud av restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Det finns lokalbussar som går varje dag, s.k. Dolmus och hållplats finns utanför hotellet.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 12 oktober 2019
Hemresa: lördag 19 oktober 2019
Boende: Serhan - Dubbelrum (aaa)
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 349 SEK Pris per vuxen

Ayaz Aqua Hotel
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Bada och må gott med all inclusive Nära stranden ligger detta stora hotell som bjuder på tre olika byggnader med olika stil och egna poolområden. Både par och barnfamiljer tycker om Ayaz Aqua. Det enkelt att koppla av och närheten till stranden och Gümbet gör semestern precis så varierad som du önskar. Med all inclusive slipper du vardagsstress och kan njuta av glada bad i poolen, full fart i vattenrutschkanor och salta dopp i havet. En läcker buffé står uppdukad i hotellets restaurang till frukost, lunch och middag. På kvällen sitter du gärna kvar och tittar på underhållningen som hotellet erbjuder. Poolbarerna serverar läskande drycker hela dagen och vid stranden har du en snackbar där du kan stilla både hunger och törst. Lobbybar och à la carte-restaurang. Frukost- lunch- och middagsbuffé. Till lunch och middag serveras lokal alkohol, öl, läsk och mineralvatten. Snacks serveras mellan kl. 15.00 - 17.00 och eftermiddagsfika mellan kl. 17.00 - 18.00. Snacks på stranden är mot extra kostnad. Obegränsat med lokal alkohol och läsk mellan kl. 10.00-23.00. Importerade drycker och glass ingår inte. Efter 23.00 betalar du för dryck. Observera att ändringar kan förekomma. Tider för restauranger och barer kan variera beroende på säsong och väder. Exakta tider meddelas på hotellet vid ankomst. Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar. Ypperliga pooler för stora och små Här har du tre olika poolområden att välja mellan. Vid det ena slingrar sig poolen runt byggnaderna och är ljuvligt färggrant med blommor och gröna växter som klänger sig fast längs balkonger och byggnader. Vid det andra poolområdet har du två pooler och vattenrutschkanor att roa dig i. Solstolar och parasoller finns vid båda områdena och du kan njuta av solen och dagen. Poolbar hittar du intill poolerna och de minsta barnen plaskar i egna separata pooler. Strax ovanför stranden och baren finns ytterligare en mindre pool för dig som inte kan bestämma dig för pool eller strand. Underbar strand alldeles i närheten Ner till stranden går du enkelt längs vägen och där väntar solsstolar och parasoller. Gümbets strand är en blandning av grus och sand och bukten är badvänlig och långgrund. För lite extra semesterfeeling så ta plats på en av solstolarna ute på bryggan och spana in båtarna som åker förbi. Här badar du från bryggan eller går ner med hjälp av trappor och stegar. Strandbaren ser till att du inte är hungrig eller törstig. Turist- och strandområde med lokal trafik i utkanten av Gümbet. Hotellet består av flera byggnader och avstånden till stranden varierar. Till Gümbet kan du promenera eller åka lokalbuss, så kallade dolmus, de hittar du ca 200 meter från hotellet.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 2 maj 2020
Hemresa: lördag 9 maj 2020
Boende: Dubbelrum - Balkong eller terrass
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
4 449 SEK Pris per vuxen

Bodrum Beach Resort
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Stilrent familjehotell med vattenrutschkanor På det här hotellet i Gumbet trivs hela familjen. Här finns fler vattenrutschkanor och det är bara några minuters promenad till den fina sandstranden. Från hotellets uteservering har du vacker utsikt över havet och Gumbet medan du njuter av en gourmetfrukost eller härlig middag. Hotellets restaurang serverar rikliga frukostar, om du vill kan du sitta på uteserveringen med utsikt över havet. På kvällarna serveras olika lokala och traditionella rätter inspirerade av Medelhavet. Frukost-, lunch- och middagsbuffé. Snacks mellan kl. 12.00-16.00, kaffe och kaka mellan kl. 17.00-18.00. À la carte-restaurangen är öppen mellan kl. 19.00-21.00 och måste reserveras, ingår ej i all inclusive. Dryck ingår mellan kl. 10.00-23.00, importerade spritsorter, energidrinkar och färskpressad juice ingår ej. Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar. Hotellet har två hotellområden som ligger vid hotellets två delar. Det ena har två pooler varav den ena är för äventyrliga barn som vill spendera dagarna med att åka vattenrutschkana. Båda poolområdena har solstolar och parasoller. Hotellet har även ett hamam och bastu. Bara 100 meter från hotellet ligger en fin sandstrand där det finns solstolar och parasoller till uthyrning. Här kan du slappa i skuggan och se segelbåtarna glida förbi eller ta ett dopp i det klara turkosblå vattnet. Strand- och turistområde med lokal trafik. Hotellet ligger i utkanten av turistorten Gumbet där det finns restauranger, barer och nattklubbar. Hotellet ligger 100 meter från stranden. Hotellet består av två delar med en väg emellan, det finns en gångväg under vägen för att ta sig emellan dessa. Club-rummen ligger i hotelldelen på andra sidan vägen medan resterande rum ligger i huvuddelen av hotellet. Det finns pooler vid båda delarna.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 23 maj 2020
Hemresa: lördag 30 maj 2020
Boende: Dubbelrum - Balkong
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
4 699 SEK Pris per vuxen

Goddess Of Bodrum Isis
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

Exklusivt all inclusivehotell med strandläge Goddess of Bodrum Isis Hotel är precis som det låter, ett gudomligt hotell. Här bor du förstklassigt precis vid stranden i utkanten av Gumbet. Här finns aktiviteter för både stora och små, tillsammans och var för sig. Med all inclusive slipper du vardagsstress och beslut, bara koppla av och njut av ledighetskänslan. Kulinariska läckerheter serveras i de olika restaurangerna och goda drinkar avnjuts under bar himmel. Hotellet bjuder på flera olika restauranger. Huvudrestaurangen serverar alla måltider i bufféform, här hittar barnen sin egen buffé och för dig som vill äta nyttigare finns en "lightbuffé". Vill du variera middagarna så finns flera à la carte- restauranger som kinesisk, turkisk, fisk- och skaldjursrestaurang invid vattnet och en italiensk ovanför poolen. Café med godsaker och flera snackbarer. Flera barer både utomhus och inomhus ser till att du får ditt lystmäte stillat. Frukost-, lunch- och middagsbuffé. Till lunch och middag serveras lokalt vin, öl och läsk från fat och mineralvatten. Tidig frukost serveras 06-07 och soppa/nattsnacks 00-02 serveras i huvudrestaurangen. Snacks i Tamba Tumba serveras mellan 12-17, vid poolen 12.30-17.00, pannkakor 11-17 medan kaffe, te och kakor serveras i caféet 10-19. Glass till barnen serveras 12-17. Detta ingår under högsäsong, under för- och eftersäsong kan utbudet vara mer begränsat. Obegränsat med lokala spritsorter, vin, öl, läsk, te och filterkaffe serveras i barerna. Alkoholhaltiga drycker serveras mellan 00-24 i lobbybaren. Internationella spritsorter kostar extra. Färskpressad juice finns i spaavdelningen. De fyra à la carte-restaurangerna ingår mot förbokning på plats. Restaurangerna är öppna mellan 1/6-30/9. Observera att ändringar kan förekomma. Tider för restauranger och barer kan variera beroende på säsong och väder. Exakta tider meddelas på hotellet vid ankomst. Klädkod gäller, långbyxor för män. Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar. Underbart poolområde med vattenrutschkana i barnpoolen Det vackra poolområdet har magisk utsikt över havet och är omgivet av palmer och solstolar. Här kopplar du av i en rofylld miljö under en bastparasoll. Vill du vila dig från solen finns också en inomhuspool i spaavdelningen. För de små barnen finns en barnpool med snurrig vattenrutschkana för maximal glädje och spänning. Lata dagar på stranden Stranden ligger nedanför hotellet och poolområdet. Här kan du välja mellan två olika delar, antingen slår du dig ner på en solstol på det fina trädäcket och njuter av sol och bad. Du kan också gå till sandstranden vid sidan om, även här finns solstolar eller så slår du dig ner i vattenbrynet och låter vatten skölja över dig. Här finns också vattensporter att prova, kanoter och paddleboards. Strand- och turistområde med lokal trafik. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Dolmus och taxi går ca 300 meter från hotellet. Brant backe leder upp till huvudvägen.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 12 oktober 2019
Hemresa: lördag 19 oktober 2019
Boende: Goddess Of Bodrum Isis - Familjerum Club / Fyra Bäddar (aaaa+) All Inclusive
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
4 349 SEK Pris per vuxen

Siesta Beach Apart
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

I Gumbet kan du semestra i din egen takt Hotellet ligger i lugna omgivningar i utkanten av Gumbet med en blomstrande trädgård. Lägenheterna är utspridda i flera byggnader med snirkliga järnbalkonger. Poolen är populär med utsikt över havet och en trevlig poolbar. Stranden hittar du nedanför hotellet och till centrum kan du promenera, snabbast går det via stranden. Vid poolen hittar du både restaurang och bar. Här serveras rätter från olika delar av världen och såklart turkiska specialiteter. Poolbaren ser till att ingen behöver vara törstig. Dröm dig bort i din solstol med en fruktig cocktail medan du blickar ut över palmerna och havet. Minimarket. Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar. Uppskattat poolområde bland palmer och blå himmel Hotellets inbjudande poolområde bjuder på soliga dagar och glada bad i poolen. Här har du vacker utsikt över havet och palmerna inger en exotisk känsla. Blir du sugen på något gott att äta eller dricka ligger både restaurang och poolbar behändigt nära. Unna dig en stund i det turkiska badet för att få den bästa brännan. Total avkoppling till toner av havets brus Nedanför hotellet ligger stranden, njut av dagen på en solstol under bastparasollen med en bra bok eller bara koppla av i solskenet. Turistområde i utkanten av Gumbet med lokal trafik.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 12 oktober 2019
Hemresa: lördag 19 oktober 2019
Boende: Enrumslägenhet - Balkong
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 349 SEK Pris per vuxen

Flora
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

3.5

Vackert beläget i lummiga omgivningar vid stranden Hotellet omges av lummiga trädgårdar med ett vackert trädäck och mysiga stenbelagda gångar. Simma i den väl tilltagna poolen och låt barnen busa i barnpoolen som är integrerad med den stora poolen. Ta en sväng ner till stranden för ett svalkande dopp och låt smaklökarna frestas med turkiska specialiteter. Rustikt inredd restaurang med träbjälkar i taket och en öppen atmosfär. Här kan du välja att sitta inomhus med vita dukar eller på takterrassen med utsikt över poolen. Det finns en poolbar och en minimarket på hotellet. Frukost- lunch- och middagsbuffé. Till lunch och middag serveras lokalt vin, öl och läsk samt mineralvatten och lokala spritsorter. Eftermiddagsfika serveras mellan 16.30 ? 17.30. Poolbaren har öppet 11.00 ? 23.00. Det ingår obegränsat med lokalt vin, öl, lokala spritsorter, läsk och filterkaffe. Importerade drycker, vissa kaffesorter, färskpressade juicer, glass och dryck på flaska ingår inte. Observera att ändringar kan förekomma. Tider för restauranger och barer kan variera beroende på säsong och väder. Exakta tider meddelas på hotellet vid ankomst. Klädkod gäller, långbyxor för män. Längs strandpromenaden finns många restauranger och kaféer och gatan bakom stranden är full av både snabbmatställen, restauranger och minimarkets. Bargatan leder upp genom centrum och kantad av barer och en del nattklubbar. Inbjudande pool bland palmer och bougainvilleas Låt sinnet koppla av i denna semesteroas med ett dopp i poolen och en lugn stund i solen. Här finns solstolar och parasoller på den fina solterrassen i trädgården, en barnpool som är avgränsad men integrerad med den stora poolen och en poolbar. Lugn strand i slutet av strandpromenaden Gümbet Längst in i den lugna viken med en härlig strand av sand, grus och klappersten kan du lata dig i en solstol och ladda batterierna. Spana på de vackra segelbåtarna som ligger förtöjda en bit bort medan du tar ett dopp i det kristallklara vattnet. Kanske är du morgonpigg och ger dig ut på den kilometerlånga sandstranden för en joggingtur för att sedan svalka dig i havet. Strand- och turistområde med lokal trafik som kan uppfattas som störande. Här bor du endast 600 meter från den omtyckta badorten Gümbet med sitt rika nöjesliv. Här hittar du ett stort utbud av restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Du promenerar enklast hit från hotellet men det finns lokalbussar som går varje dag, s.k. Dolmus och hållplats finns utanför hotellet.

Ring och boka via Ticket 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 22 augusti 2020
Hemresa: lördag 29 augusti 2020
Boende: Dubbelrum - Balkong eller terrass
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
4 599 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
Reslängd Alla

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!